MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Po upieczeniu wyjmij mięso z blaszki. Następnie wyjmij...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najlepszy przepis na domowy sos pieczeniowy. Poznaj prosty trik na szybki i wyśmienity sos do mięsa. Już nigdy nie kupisz sosu z torebki

Domowy sos pieczeniowy. Krok 4

Po upieczeniu wyjmij mięso z blaszki. Następnie wyjmij wszystkie warzywa, a do osobnego naczynia zlej cały płyn. Za pomocą łyżki możesz delikatnie zdjąć tłuszcz z wierzchu, by nieco odchudzić sos.

Zobacz również

W Waśniowie niebezpieczne znalezisko z czasów wojny

NOWE
W Waśniowie niebezpieczne znalezisko z czasów wojny

Ostrowieccy policjanci zatrzymali trzech poszukiwanych

NOWE
Ostrowieccy policjanci zatrzymali trzech poszukiwanych

Polecamy

Urlop dla poratowania zdrowia? Tak, ale nie dla wszystkich

Urlop dla poratowania zdrowia? Tak, ale nie dla wszystkich

Letni obiad z cukinią i boczkiem. Robię go, gdy brakuje pomysłów

Letni obiad z cukinią i boczkiem. Robię go, gdy brakuje pomysłów

Zapomnij o „pelikanach”! W tej sukience Anny Popek nikt ich nie zauważy

Zapomnij o „pelikanach”! W tej sukience Anny Popek nikt ich nie zauważy