MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem...
fot. materiały prasowe restauracji Epoka

Top Chef Marcin Przybysz przybliża dania na Wielki Post. Rybny pasztet, ser z migdałów i mleko owsiane do barszczu

Marcin Przybysz o kuchni wielkopostnej

Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem na podjęcie kulinarnych wyzwań. Warto więc zmobilizować się i świadomie ograniczyć spożycie mięsa. Jeśli nie dla duszy, to dla ciała - dodaje.

Zobacz również

Modlili się za kierowców w katedrze w Radomiu. Poświęcili też pojazdy [ZDJĘCIA]

Modlili się za kierowców w katedrze w Radomiu. Poświęcili też pojazdy [ZDJĘCIA]

Kłopoty Barcelony z nowym trenerem. Flick wrócił do Niemiec

Kłopoty Barcelony z nowym trenerem. Flick wrócił do Niemiec

Polecamy

Polska na dnie rankingu czystości kąpielisk! Alarmujące wyniki raportu UE

Polska na dnie rankingu czystości kąpielisk! Alarmujące wyniki raportu UE

Czy nauczyciele pracują w piątek po Bożym Ciele? Wyjaśniamy

Czy nauczyciele pracują w piątek po Bożym Ciele? Wyjaśniamy

Spadki i awans w 4 i 5 lidze kujawsko-pomorskiej. Analiza - sezon 2023/24

Spadki i awans w 4 i 5 lidze kujawsko-pomorskiej. Analiza - sezon 2023/24